Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.

Apstiprināta biedrības “Vides iniciatīvu centrs” stratēģija 2023.- 2026. gadam

15.11.2023 | Ilgtspēja un kapacitāte
Projekts: Zaļie dzīves tetovējumi
Apstiprināta biedrības “Vides iniciatīvu centrs” stratēģija 2023.- 2026. gadam

Biedrība “Vides iniciatīvu centrs” (VIC) kapacitātes projekta “Zaļie dzīves tetovējumi” ietvaros izstrādājusi organizācijas darbības stratēģiju līdz 2026. gadam. 

Stratēģijas izstrāde aizsākās ar trīs semināru virkni 2023.gada augustā un septembrī, kuros moderatora-konsultanta Māra Millera vadībā piedalījās gan biedrības vadība un aktīvākie biedri, gan sadarbības partneri un brīvprātīgie.

Stratēģija tika veidota kā pārskatāms dokuments, ko var izmantot gan VIC darbības plānošanai, gan komunikācijai ar sadarbības partneriem un citām iesaistītajām pusēm. VIC stratēģija ir "dzīvs" dokuments, kurā noteiktas biedrības vadlīnijas, balstoties uz pašu pieredzi, šī brīža izpratni par situāciju, aktualitātēm, pieejamajiem resursiem un spējām. Stratēģija var tikt koriģēta atbilstoši situācijai valstī, novadā, biedrības darba rezultātiem un citām aktualitātēm.

Stratēģijas idejas ir apkopotas biedrības ceļa kartē 2023.-2026. gadam, iezīmējot gan jaunus regulāros pasākumus un  projektu idejas, gan stratēģijas uzraudzību un pārskatīšanas regularitāti.

Plašāka informācija par biedrību un projekta aktivitātēm


Avots: Vides iniciatīvu centrs

Notikumi

i

Piesakies jaunumiem!

Nepalaid garām aktualitātes un saņem noderīgu informāciju savā e-pastā.