Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.

Norisinājušās LSKJ apmācības “Vasaras akadēmija 2023”

07.09.2023 | Demokrātijas kultūra
Projekts: Augt, mācoties un darot
Norisinājušās LSKJ apmācības “Vasaras akadēmija 2023”

Apmācības ir iespēja jauniešiem no visas Latvijas tikties, apmainīties ar pieredzi un iedvesmoties darbā kā brīvprātīgajiem Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnē.

Šī gada apmācību galvenie mērķi bija veicināt jauniešu zināšanas par:

  • demokrātiju;
  • pilsonisko līdzdalību un tās veidiem;
  • interešu aizstāvību.

Apmācībās piedalījās 31 dalībnieks no 7 LSK komitejām.

Apmācību laikā nodaļu pārstāvjiem bija iespēja izstrādāt savas līdzdalības aktivitātes, kuras pēc apmācībām tie īstenos savās nodaļās. Aktivitātes plānots realizēt septembra un oktobra periodā un tās ietvers gan ziedojumu vākšanas akciju, gan citas sabiedrībai noderīgas aktivitātes.

Apmācību programmā piedalījās un ar vērtīgām zināšanām dalījās pārstāvji arī no citām nevalstiskajām jauniešu organizācijām: Rota Lāce no biedrības “Latvijas Jaunatnes padome” un Agnija Jansone no biedrības “Latvijas Skautu un gaidu centrālā organizācija”.

Par apmācībām dalībnieki saka:

"Es iemācījos kā saplānot un realizēt savu aktivitāti un sapratu, ka tādā veidā varu paaugstināt arī dzīves līmeni sabiedrībā sev apkārt."

"Es daudz iemācījos par līdzdalību un kā ir iespējams iesaistīties; nostiprināju zināšanas par Sarkanā Krusta pamatvērtībām un vēsturi."

 

Informācija: www.redcross.lv

Notikumi

i

Piesakies jaunumiem!

Nepalaid garām aktualitātes un saņem noderīgu informāciju savā e-pastā.